Brickwork vogali

Gradnja 0 Comments
Brickwork vogali

Organizacija delovnega območja

Zato je potrebno skrbno preverjati in nadzirati vse faze dela, začenši z zlomom, kakovost položenega materiala (za vogale je potreben samo izbrani material, brez razpok, čipov, čipov in drugih napak) in ponovno preverjanje navpičnosti vsakih 2-3 vrst.

Brickwork vogali

DIY zidarstvo

Brick obstaja daleč od prvega stoletja. Gradili so hiše v različnih državah in celo delih sveta, izumljali pa so različne načine in vrste opeke. In čeprav je v sami tehnologiji veliko skrivnosti in posebnosti, je vse mogoče razvrstiti. Najprej se morate seznaniti s temeljnimi določbami in terminologijo, brez katerih ne bo mogoče razumeti, kaj je na kocki. Nato izberite zidarsko tehniko in vrsto prelivanja, nato pa začnite praktičen razvoj spretnosti. Bricklaying z lastnimi rokami lahko storite, vsaj ne slabše od tistih, ki jih strokovnjaki. Edina stvar, ki jo bo ljubitelj natančno dala, je hitrost. Vsi drugi parametri s spoštovanjem tehnologije zagotovo ne bodo slabši.

Brickwork vogali

Kako postaviti vogal. Brickwork vogali

Na zunanjem kotičku (nujno ravno, 63. ali 75. mesto) je treba pritrditi vogal z zajemom najmanj petih vrst, ki so že postavljene. Zdaj, ko smo položili naslednjo opeko v vogal, je bilo potrebno le natančno vstopiti v kotiček opeke v kovinski kotiček. Edini problem je, da varno navpično navpično zaščitite kot od zunaj.

Brickwork vogali

Opeke iz opečnatih zidakov z eno ali več vrstami

Pri gradnji opečnih predmetov, ne glede na to, ali gre za hišo ali samo ograjo, se ljudje vedno soočajo, kako pravilno postaviti vogal. Konec koncev, način stene je izdelan iz opečnih kotičkov, je odvisno od tega, koliko bo steno sam po sebi, njegova moč in stabilnost enakomerno razporejena. Zato je pred začetkom dela priporočljivo, da začetni zidarji naredijo tako, kot test, "suho" polaganje, to je brez rešitve.

Brickwork vogali

Kako postaviti vogale hišnega zidu

Pri gradnji stavbe se mora zidanje začeti z zaznamkom vogalov hiše. To je treba zelo odgovorno obravnavati, saj je odvisno od tega, kako jih gradite, da je nadaljnja gradnja sten odvisna.