Betonski tlakovci

Betonski 0 Comments
Betonski tlakovci

Plače pločnik

Armirane betonske plošče ali tlakovanje plošče – to je ena izmed najbolj priljubljenih vrst izdelkov iz armiranega betona. Ploščice se uporabljajo za ulepitev pločnikov, pešpoti in pešpotnih površin, krajinskih vrtnarskih površin, javnih vrtov, za ureditev proizvodnih površin, pristanišč za javni prevoz, kot tlakovanje za dostop do zgradb in objektov ter v mnogih drugih primerih.

Betonski tlakovci

Tehnologija izdelave betonskih plošč za vrtno pot naredi sami

Kalup pod betonsko ploščo se oblikuje glede na prihodnje dimenzije plošče. Kar zadeva velikost betonske plošče, je določena s širino vrtne poti. Priporočamo, da se oblikuje plesen z dimenzijami vsaj 50 * 50 cm, tako da postopek litja plošč ni dolg in vrtna pot je udobna za premikanje. Lahko naredite trapezni plesen, okrogel, pravokoten itd., Vse je po vašem okusu.

Betonski tlakovci

Talno ploščo

Betonski tlakovci

Tlakovane plošče so predstavljene s celotnim kompleksom povečanih zahtev, ki najbolje ustrezajo betonskim ploščam, in ne s trdnim asfaltiranjem. Premazni premaz mora združevati visoko funkcionalnost, estetiko videza, ne biti tuje telo v kateri koli pokrajini, biti predmet hitro in enostavno fragmentarno popravilo. Izdelki LLC "Commonwealth in K" kategorije "ojačane pločevine" v celoti ustrezajo zgoraj navedenim standardom in se razlikujejo tudi po:

Betonski tlakovci

Ni komentarjev

Eleganten, s svetlo niansiranjem, ki popolnoma posnema naravni material, plošče "Board" se pogosto uporabljajo, kjer stil zahteva naravo in tehnične standarde za materiale, visoko zmogljivost. To so trije elementi različnih dolžin, ki se hitro in enostavno prilegajo, prenašajo toplo bogato barvo in teksturo naravnega lesa.

Betonski tlakovci

Gradnja hiše na podeželju

Med mnogimi možnostmi prevlek za vrtne poti so betonske poti nekoliko razporejene. In ni čudno. Navsezadnje sodobne metode obdelave betona omogočajo doseganje najbolj zanimivih in učinkovitih rešitev v krajinskem oblikovanju pri polaganju poti na vrtu. Ventilatorji naredijo litje plošč za skladbe sami. Toda tehnični pogoji te proizvodnje bodo omogočili le preproste vzorce.