Betoniranje dvorišča pod ploščico

Gradnja 0 Comments
Betoniranje dvorišča pod ploščico

Betoniranje ciljev

Lastnik zasebne hiše je verjetno imela več kot enkrat vprašanje, kaj materiala za zapolnitev dvorišča? Potrebujemo udobne poti, parkirne prostore, opremo za peko na žaru, gazebo za sprostitev. Za udobno bivanje na dvorišču lahko seveda v bližini hiše lepo postavite lepe ploščice, vendar si ne morejo privoščiti vsakogar, še bolj pa se ploščica lahko služi za kratek čas, pogosto se razpoke in razpadajo. In dvorišče ne bo več lepo in dobro vzdrževano. Najmanj najtežji in najcenejši način, da bi dvignili dvorišče v odlično stanje, je konkretno. Če želite, lahko dvignete betonsko dvorišče z lastnimi rokami.

Betoniranje dvorišča pod ploščico

Betoniranje na dvorišču

Dober dan!
Prosim, prosim povej mi, če jaz zabetoniroyu dvorišče:
gline tla
Kopam od 20-30 cm navzdol zaspim pesek 10 cm drobljen kamen 10 cm na zemljevide, ki jih vdihnem v karte (3 * 2 m) sem dal hidroizolacijo (polietilen). Postavil sem armaturno mrežo min. D5 polivam beton 10 cm. Pravim razuklonku s pravilom.
Povejte mi, kdo je strokovnjak za betoniranje, kakšna so načela pri pripravi konkretnih in pravilno opisanih postopkov za izvedbo del
če me to popravi.
enkrat za vselej
Hvala vnaprej

Betoniranje dvorišča pod ploščico

Uporaba

Ko uporabljate Internet Explorer 6, 7, 8, je možno nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo. Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.

Kako napolniti dvorišče s betonom?

Gradnja dvoriščnega območja se lahko opravi kot enostavno betoniranje dvorišča z lastnimi rokami, s polnjenjem skladišč in trdno zanesljivo platformo za prehod in parkiranje avtomobila. In če ste se odločili za izboljšanje območja v bližini hiše na ta način, potem ne hitite, da povabite strokovnjake za to delo.

Betoniranje dvorišča pod ploščico

Tlakovanje plošč ali beton na dvorišču – kar je boljše

Le tlakovanje plošče, ki so izdelane v široki izbiri oblik, velikosti in barv, bodo pomagale izraziti individualnost in ustvariti svetlo zasnovo krajine. Lahko kupite tlakovce po najnižji ceni v Moskvi in ​​Moskvi v našem podjetju.