Bazeni yekaterinburg

Stroški 0 Comments
Bazeni yekaterinburg

Bazeni v Jekaterinburgu. Sezona 2017/2018

Pred dvema letoma so se cene na bazenih spremenile neprepoznavno. Povsod jih je povecal, na nekaterih mestih pa so se stroški povecali kar za 150 rubljev. Letos se pojavljajo manjše spremembe cen in ne vsi bazeni.

Bazeni yekaterinburg

Uralska voda začenja: kje so najboljši bazeni v Jekaterinburgu

V Jekaterinburgu je le 13 velikih bazenov, ki jih lahko vsakdo vstopi. Vsi smo jih potovali, hodili po garderobah, pogledali v prhe, postavili termometer v vodo in preverili cenik, da bi vam podrobno povedali o vsakem bazenu in s fotografskimi dokazi. No, že preučujete naslove in cene ter izberite najbolj primerne.

Bazeni yekaterinburg

Novice

Bazeni so opremljeni z najnovejšo tehnologijo in imajo nov, sodoben integriran sistem za čiščenje vode z UV žarki, kar je omogočilo 3-kratno zmanjšanje vsebnosti hipoklorita (v primerjavi s klasičnimi metodami čiščenja vode v bazenih).

Bazeni yekaterinburg

Center "Aquaskazka" | Bazeni v Jekaterinburgu

V tem športnem kompleksu sta dva bazena: majhna in velika. Velikost majhnih – 12,5 na 6 metrov, globina – 0,5 – 0,8 metra. Velika velikost: 25 z 14 metrov, globina – 1,2 – 2 metra. Hkrati je velik bazen razdeljen na šest stez.

Bazeni yekaterinburg

Mladinski bazen

Spominske plošče in opornice, dolžine 50 metrov in 16-urni delovni dan. To je Ekaterinburgski bazen mladine. Predvsem kompleks je športni klub. V drugem – prostem času. Tukaj so Sverdlovsk potapljači, plavalci in navadni ljubitelji vodne rekreacije.

Številke

Športni objekt "Swimming Pool Yunost Yekaterinburg" je srednje velika skleda. Dolga je 50 metrov in široka 21 metra. Metoda čiščenja – UV žarki. Plavalci imajo 8 skladb. Pomoč od zdravnika ni potrebna, otrokom, mlajšim od 11 let, je treba preskusiti na enterobiozo.

Mladinski bazen: urnik

Ta umetni rezervoar deluje vsak dan. Vrata "Mladosti" so odprta ob 06.00 in zaprto ob 23.00. Tako naš športni center prejme obiskovalce 16 ur na dan. Trajanje "Heats" – standard. Ima 45 minut.

Kaj storiti?

Za vsako starostno skupino v mladinskih programih. Torej, če ste odrasli, se obrnite na: