Bay lights pregleda najemnike

Gradnja 0 Comments
Bay lights pregleda najemnike

Razprave in mnenja o stanovanjskem kompleksu "Luči zaliva"

Copyright © 2014 Vdolyovke.Ru. Uprava spletnega mesta ni odgovorna za izjave in dejanja uporabnikov spletnega mesta na vseh straneh spletnega mesta, pa tudi za točnost informacij, ki so jih navedle.

Bay lights pregleda najemnike

Bay luči

V tem razdelku lahko preberete preglede nepremičninskih vlagateljev in strokovnjakov o stanovanjskem kompleksu "Luči zaliva" ter izrazite svoje mnenje, pustite pregled in dajte ocene stanovanjskemu kompleksu, okrožju in gradbeništvu BFA-Development.

Bay lights pregleda najemnike

Stanovanjski kompleks "Požari zaliva" iz BFA-Development

Ne bi imela takih pričakovanj po oglasu – zdaj ne bi bila tako razočarana. Hrupno, hladno, da je stavba, da je konča narejena kriva. Zaliv je seveda lep, vendar si moral pri svoji glavi razmišljati in ne s svojim srcem.

Bay lights pregleda najemnike

LCD "Luči zaliva"

Stanovanjski kompleks "Ogni zaliv" je bil zgrajen na ozemlju Finskega zaliva v mestu St. Petersburg. Nove stavbe se nahajajo v bližini South-Primorsky Park, v jugozahodnem delu St. Petersburg, v okrožju Krasnoselsky. Skupna površina stanovanjske četrti je skoraj trideset hektarjev. Izgrajene so bile stanovanjske zgradbe gospodarstva in razreda udobja. V vlogi razvijalca je bila družba Dudergof Project LLC, podjetje, ki je del BFA-Development. Vse stavbe v višini od 20 do 21 nadstropij so opečne monolitne vrste. Celotno ozemlje novega okrožja je obogateno. Razvijalec je prevzel obvezo, da v celoti obnovi ozemlje četrtletja. Posadjeni grmičevje, drevesa, cvetje. Opremljene so tudi sprehajalne poti, cesta je popolnoma asfaltirana. Prebivalci bodo lahko igrali šport na posebej določenih območjih. Poleg tega so bila postavljena tudi varna otroška igrišča, prostori za rekreacijo s klopi. Ramps so bili zgrajeni za ljudi z omejeno mobilnostjo blizu vsakega vhoda.

Bay lights pregleda najemnike

Stanovanjski kompleks "Ogni zaliv" BFA

Stanovanjski kompleks "Ogni zaliv" se nahaja v okrožju Krasnoselsky v St. Petersburgu, gradnja kompleksa se ukvarja z razvijalcem BFA-Development. Za začetek delovanja letos načrtujemo hišo druge faze.