Bath projekti s teraso in žar fotografijo

Namestitev 0 Comments
Bath projekti s teraso in žar fotografijo

Savna z verando in pečjo na žaru – izbira lokacije in gradiva, primeri načrtovanja

Kopališče je že več stoletij postalo mesto čiščenja telesa in duše. Skozi leta se je spremenila miselnost ljudi, zdaj pa se kopel vse bolj uporablja za sprostitev, ki združuje pranje s prijetno komunikacijo ali prehrano. Zato so vedno bolj kopalne kopalnice prostorne z velikimi saloni, med priljubljenimi postavitvami pa se ponujata vedno več projektov za kopanje s teraso in žarom.

Bath projekti s teraso in žar fotografijo

Kopalniški projekti s teraso in žarom (28 fotografij): 3 v 1 rekreacijskem prostoru

Opečne kopališča so varnejše glede požarne varnosti, vendar se segrejejo dlje, kar zahteva več goriva. Poleg tega bodo opečne kopeli zahtevale obvezno namestitev prezračevalnega sistema, v nasprotnem primeru se bo v kopeli kopičilo kondenzat, kar bo povzročilo nastanek plesni in bakterij.

Bath projekti s teraso in žar fotografijo

Kopalni plašči s teraso in žarom: fotografije različnih možnosti

Obisk kopališča se je v Rusiji obravnaval ne le kot način za pripravo vode, ampak tudi kot oblika prostega časa, ki je koristna za zdravje. Zato so lastniki primestnih območij vedno vključeni v gradnjo takšne stavbe, pobiranje projektov kopeli s teraso in žarom. Spodnje fotografije ponujajo načine za organiziranje dvoriščnega prostora za piknike po obisku parne sobe.

Bath projekti s teraso in žar fotografijo

Projektna kopel s teraso in žarom: fotografije možnosti za gradnjo

Za mnoge ljudi kopel ni le kopališče, temveč tudi počitek. V zvezi s tem lastniki primestnih območij pogosto gradijo večnamenske kopeli, v katerih se lahko sperete, sprostite, sprostite, sedite za mizo v salonu ali na terasi. Obstaja veliko možnosti za izgradnjo takšnih objektov. Na primer, lahko upoštevate projekt kopeli s teraso in žarom: fotografije različnih zanimivih odločitev kažejo na veliko popularnost take odločitve.

Projekti za žarsko kopel

Vsako poletje prebivalec ve, kako se sprostiti na vrtu na poletnem večeru, uživati ​​v vonju cvetja in žarkih sončnega zahoda. Še posebej lepo, ko gre za srečanje s prijatelji in pripravo različnih jedi na svežem zraku.