Barsky dvorišče agalatovo

Gradnja 0 Comments
Barsky dvorišče agalatovo

Stanovanjski kompleks "Barskaya dvorec"

Stanovanjski kompleks "Barskaya Manor" je dvoslojno-monolitna 8-nadstropna hiša, končana z dekorativnim ometom od zunaj. Razvijalec je družba ComfortStroy. Gradnja poteka v vasi Agalatovo, Vsevolozhsk okrožju, ki se nahaja 18 km od obvoznice.

Barsky dvorišče agalatovo

Stanovanjski kompleks "Barskaya Manor". Uradna skupina

Stanovanjski kompleks bo naročen v dveh fazah. V četrtem četrtletju leta 2017 se načrtuje obratovanje prve stavbe, ki je enosmerna stavba z 98 apartmaji v razponu od 19 do 57 kvadratnih metrov. V drugi stavbi, ki je sestavljena iz šestih delov, je 427 apartmajev s površino od 19 do 79 m². m. Drugi objekt je predviden pred koncem leta 2020. Apartmajsko naselje vključuje enosobne, dvoposteljne in trosobne apartmaje ter studio apartmaje. Prodaja se izvaja v skladu z Zveznim zakonom-214.

Barsky dvorišče agalatovo

Razvijalec LCD "Barska dvorca"

Do obvoznice iz vasi Agalatovo – 18 kilometrov, do podzemne železnice Parnas – 24 kilometrov, do središča Sankt Peterburga – približno 40 kilometrov, do okrožnega centra, mesta Vsevolozhsk – 45 kilometrov. Tri kilometre od kompleksa prehaja Novopriozerskoe avtocesto. Neposredno od Sankt Peterburga do vasi Agalatovo se lahko pripeljete z avtobusom, po metro postaji Prospect Prosveshcheniya in Parnas. Predvideni čas potovanja je približno trideset minut.
Najbližja železniška postaja je daleč – v vasi Levashovo. Od postaje Levashovo z vlakom do finske postaje lahko vozite v približno petintridesetih minutah.

Barsky dvorišče agalatovo

Apartmaji v stanovanjskem kompleksu Barskaya dvorec

Stanovanjski kompleks Barskaya dvorec se gradi v Vsevolozhskem okrožju Leningradske regije v vasi Agalatovo. V skladu z deklaracijami projekta bo kompleks sestavljen iz dveh 8-nadstropnih okvirnih monolitnih stanovanjskih hiš.

Stanovanjski kompleks "Barskaya dvorec"

Vas Agalatovo, ki je oddaljeno devet in pol kilometra severno od obvoznice, je središče naselja istega imena v okrožju Vsevolozhsk, zelo privlačna za življenje v smislu razvoja socialne infrastrukture in ekološke čistosti kraja.