Avtopralnica

Gradnja 0 Comments
Avtopralnica

Pripravljen avtopralni projekt 50m2

Obstaja veliko vrst pranje avtomobilov danes: vnaprej izdelani, mini, modeli, modularni, avtonomni, zložljivi, – naši specialisti podjetja začnejo gradnjo vsakega od njih, da izvedejo vaš naročilo v katerem koli okrožju Kijeva in regije. Glede na zasnovo avtopralnice so potrebne spremembe v gradbenih tehnologijah. Torej, "smrtonosne", "potne karte", s prostori v kavarni, opremljanjem pnevmatik, bencinskih servisov zahtevajo individualni pristop.

Avtopralnica

Kiev Bud Reserve

Naše podjetje se ukvarja z odločitvijo o vseh vprašanjih, povezanih z gradnjo avtopralnic. Izdelujemo, proizvajajo in prodajajo samostojne avtomobilske mobilne avtomobilske pranje, pa tudi stacionarne, ki zahtevajo gradnjo temeljev, pri 1, 2, 3 ali 4 delovnih mestih.

Naše storitve vključujejo:

Avtopralnica

Gradnja avtopralnice iz sendvič plošč: cena materiala in dela

Okvir: Blok – posoda je sestavljena iz podporne jeklene konstrukcije iz jeklenih profilov (predhodno čiščenje kovin + nanašanje prevleke + barvanje v modri barvi).

Avtopralnica

Kot rezultat gradnje avtopralnice v Odesi je končni industrijski objekt povsem avtonomen. Za njeno gradnjo ni potrebna kapitalska gradnja in veliko časa. Prednosti te tehnologije je mogoče pripisati tudi odsotnosti potrebe po zakupu težke gradbene opreme. Hkrati je mogoče avtomobilsko pranje avtomobila graditi poceni in v vsakem letnem času: dizajn bo ohranil vse prednosti standardne stacionarne avtopralnice.

Gradnja avtomobilske pranje na ključ v Odesi.

Izbor lokacij za modularne avtopralnice. Pri načrtovanju namestitve avtopralnice je treba upoštevati naslednje pomembne točke:
Idealna parcela je prometna ulica ali avtocesta. Takoj mora upoštevati parkirno območje in območja obračanja;
Prepričajte se, da je možnost povezovanja objekta s komunikacijskim sistemom;
Mesto namestitve ne sme biti nameščeno na poplavnih območjih s poplavnimi vodami. Priporoča se gradnja modularnih struktur na gostih tleh (peščena ali gline);
Prisotnost asfaltnih pločnikov ali betona vam bo prihranila veliko.