Armstrongova služba

Debelina 0 Comments
Armstrongova služba

Združite Power Moscow

Najpomembnejši kriterij za izbiro gradbene organizacije je zagotavljanje gradbenih, popravljalnih in zaključnih del. Garancije za določene vrste gradbenih ali popravljalnih del se določijo glede na njihovo zapletenost in ob upoštevanju operativnih značilnosti. V skladu z zakonsko določenim minimumom (člena 724 in 756 Civilnega zakonika Ruske federacije) tega obdobja ni mogoče zmanjšati za popravila 24 mesecev in za gradnjo 60 mesecev.

Armstrongova služba

Armstrong stropna montaža

Armstrong spuščen strop – klasična pisarniška dekoracija. V skoraj vseh komercialnih prostorih lahko vidite zgornje meje te vrste. Armstrong stropi so okvir, sestavljen iz vodil in plošč velikosti 600 * 600, nameščenih v tem okvirju.

Armstrongova služba

Armstrongova stropna instalacija v Moskvi

Sestava visečega stropa Baikal: mineralna vlakna stisnjena mineralna volna. V zvezi s tem je zgornja meja izključena. Baikalske stropne plošče imajo belo, reliefno površino z črvotino, razporejeno na kaotični način. Namestijo se v prostore za splošne namene – pisarne, poslovni centri, restavracije, hoteli. Plošča ima dimenzije 595×595 mm, debelina 12 mm, pravokotna robna plošča, nameščena na sistem vzmetenja 24 mm širok, koeficient absorpcije zvoka NRC = 0,5, odpornost proti vlagi RH = 70%, odsev svetlobe = 80%

Armstrongova služba

Armstrong stroški stropa

Naše spletno mesto vam bo pomagalo hitro najti zasebnega mojstra ali ekipe za izvedbo popravil. Samo prijavite se in v nekaj minutah boste prejeli ponudbe s ceno brezplačnih mojstrov, ki so pripravljeni izpolniti vaše naročilo.

Vodja gradbenih del

Največja ameriška radijska postaja, Radio Corporation of America (RCA), lastnica največje radiodifuzijske mreže NBC, je v 20-ih letih 20. stoletja organizirala skupno delo z začetnikom izumiteljem Edwinom Armstrongom. Moral je razviti napravo, ki bi lahko odstranila interferenco in izkrivljanje iz AM signala – temelj RCA gospodarstva. Deset let pozneje, leta 1934, je Armstrong popolnoma prepričan, da je srečal pričakovanja RCA, predstavil novo tehnologijo prenosa radijskih valov, FM.