Armstrong stropni obešalniki

Montaža 0 Comments
Armstrong stropni obešalniki

Pritrdilni elementi in zadrge za hl

Armstrong spuščeni stropni sponko je vzmetenje, ki je sestavljeno iz dveh 6 mm kovinskih palic, eno z zanko in drugo s kavljem, ki je povezano z listom ukrivljeno vzmet z luknjami, ta pomlad se imenuje tudi "metulj". S stiskanjem metulja lahko palice premikate tako, da prilagodite višino vzmetenja, in ko jih sproščate, jih močno pritrdi. Zgornji del ravnega droga ojačane vzmetenja je profiliran, za varno pritrditev v pritrdilni enoti. Palica z zanko je pritrjena na strop, kavelj s kavljem na profil. Vse pritrdilne elemente za lažji strop lahko kupite v spletni trgovini EVTEK iz skladišča v Kijevu.

Armstrong stropni obešalniki

Funkcije za namestitev sistema: praktično izvajanje

Podjetje Avangard – Ekaterinburg ponuja uradnega prodajalca izdelkov znamk, kot so Armstrong (Nemčija), Albes (Rusija), Tarkett (Nemčija), OMEGA LED (Kitajska). Z veseljem vam ponudimo najvišjo nemško in rusko kakovost. Nakup suspenzije za strop Armstrong v podjetju "Avangard – Yekaterinburg", da ste prava izbira. Samo zagotovili smo nizke cene Armstrongovih stropnih nosilcev in izdelke najvišje kakovosti.

Armstrong stropni obešalniki

Stropni nosilec kupi v reki

Sodobni stropi iz mineralnih plošč se imenujejo obešeni, ker so obešeni na glavno površino s pomočjo sidra in posebnih pritrdilnih elementov – suspenzij.

Armstrong stropni obešalniki

Namestitev visečih stropov Armstrong: izračun, montaža, montaža

Izbira zgornje meje, katere cena ustreza vašemu proračunu, bodite pozorni na kritje. Visokokakovostne suspenzije imajo zunanji sloj cinka. Stroški vzmetenja in vzmeti vzmeti se razlikujejo tudi od velikosti dela, na primer dolžina glave določa razdaljo od glavnega prekrivanja na okvirju.

Armstrong stropni obešalniki

Montažni stropni okvir

Celični viseči strop (strop Armstrong) ali preprosto Armstrong strop je najpogostejša vrsta spuščenih stropov. Armstrongova postavitev visečega stropa je samo otroška igra v primerjavi z namestitvijo drugih vrst visečih stropov, Armstrong pa zlahka zlomi vse zapise. Vendar pa nič ni popolno. Strop Armstrong ima nedvomne prednosti in pomembne pomanjkljivosti.