Armstrong dodatki za strop

Postavitev 0 Comments

Armstrongovi sistemi, ki se spuščajo v strop

Velika prednost okvirja visečega stropa je preprostost njene sestavljanja in enostavnost uporabljenih komponent. Zaradi teže sistema vzmetenja za strop je majhen – ga je mogoče uporabiti tudi v zgradbah z zelo velikim prostorom, kot so razstave, nakupovalna območja, muzeji.

Armstrong dodatki za strop

Komponente – Lažni stropi Armstrong

Viseči sistemi Armstrong so kasete iz mineralnih vlaken različnih debelin, ki ustrezajo originalnim kovinskim tirnicam Armstronga, ki so pritrjeni na stropno podlago s posebnimi sponkami.

Komponente za strop Armstronga

V naši spletni trgovini lahko izberete elemente Armstrongove stropne strukture glede na površino vaših prostorov. Uporabite lahko tudi pripravljene rešitve in izberite sisteme vzmetenja T-24 ali T-15 Albes, Armstrong Prelude ali Lyumsvet. Naši strokovnjaki bodo pomagali pri izračunih, končnih stroških in naročanju. Ponujamo nakupe v Moskvi in ​​v bližini Moskve. Naročilo lahko sami sami ali prek prevoznih podjetij (v regijah Rusije). Za popuste na debelo. Naročite z nami!

Armstrong dodatki za strop

Armstrong je izračunal strop

V idealnem primeru je bolje, da izračun Armstrongovega sistema zaupate neposrednim izvajalcem naknadne namestitve, tako da izračun Armstrongove stropne komponente upošteva vse posamezne značilnosti prostora (stolpci, žarki, particije itd.) In da je napaka čim manjša. Pogosto dobavitelji visečih stropov nudijo brezplačno storitev izračuna, vendar je treba spomniti, da je skoraj vedno v uporabi formul, ki dajejo približne vrednosti števila komponent na strop. Podobno se spletni izračun Armstrongove zgornje meje izvede na spletnih straneh družb, ki dobavljajo stropne sisteme Armstrong.

Armstrong dodatki za strop

Kako deluje Armstrong

Celični viseči strop (strop Armstrong) ali preprosto Armstrong strop je najpogostejša vrsta spuščenih stropov. Armstrongova postavitev visečega stropa je samo otroška igra v primerjavi z namestitvijo drugih vrst visečih stropov, Armstrong pa zlahka zlomi vse zapise. Vendar pa nič ni popolno. Strop Armstrong ima nedvomne prednosti in pomembne pomanjkljivosti.