Apartmaji avito

Postavitev 0 Comments
Apartmaji avito

Prodaja tri-sobno stanovanje z izboljšanim načrtovanjem v opečni hiši na ulici. Friedrich Engels, s površino 83,3 kvadratnih metrov, z balkonom 3,3 kvadratnih metrov, popolnoma prenovljen in opremljen. Prodaja od lastnika!

1 279 361 UAH.

Apartmaji avito

Sveže objave iz nove izdaje časopisa "Sejem"

Uporaba avtorsko zaščitenega gradiva in novic je dovoljena pod pogojem, da je povezava na gorodok.bz. Za novice in spletne publikacije je potreben neposreden iskalnik, hiperpovezava v prvem odstavku omenjenega članka ali novic.

Apartmaji avito

Najem apartmaja za najem v Yekaterinburg,

Vsi podatki, predstavljeni na našem portalu, so ustrezni, iskanje po spletnem mestu pa vam bo pomagalo najti. Pazljivo spremljamo kakovost oglasov, uporabimo le dokazane vire informacij in najprej pokrivamo vse dogodke in trende na trgu nepremičnin.

Apartmaji avito

Nove objave

Somon.tj je oglasna deska v Tadžikistanu. Približno 35 tisoč sporočil posameznikov o prodaji blaga ali opravljanju storitev. Vsi oglasi so ustrezni. S pomočjo Somona lahko: kupite ali prodajate avtomobil, pohištvo, gospodinjske aparate, elektroniko, najem, nakup, najem ali prodajo stanovanja ali hiše, kupite oblačila, kozmetiko, poiščite ali napišite mesto.

Somon.tj je prikladno. Poskrbeli smo za udobje uporabnikov in računalnikov ter mobilnih telefonov. Tukaj boste našli tisto, kar ste iskali.

Somon.tj – to je vaša priložnost, da oglas brezplačno objavite na temo zanimanja. Če želite to narediti, kliknite gumb »Pošlji oglas« in izpolnite obrazec.

Prodaja, kupovanje, deljenje in naročanje storitev s Somon.tj

Apartmaji avito

Pripravljeni apartmaji v Sankt Peterburgu in regiji

Nudimo Stretch Stropi različnih barv in tekstur. Izvedemo postavitev stropne stropne površine katere koli kompleksnosti. Uporabljamo le kakovostne materiale MSD in Pongs. Od decembra 2011 se ukvarjamo z odloženimi stropi in pridobimo dovolj izkušenj, da hitro in učinkovito namestimo vašo zgornjo mejo. Garancija 12 let. Vabimo tudi trgovce po ugodnih pogojih. Usposabljanje je brezplačno. Naš Instagram @INGSING Naš naslov Magas, Magas Market office 7.