Ali moram ometati stene v hiši plošče

Namestitev 0 Comments
Ali moram ometati stene v hiši plošče

Poravnava sten v panelni hiši

Skoraj polovica vseh stanovanjskih zgradb je sestavljena iz monolitnih plošč, na prvi pogled je ravna stena, ki je ravna.

Ali moram ometati stene v hiši plošče

Odgovori (19)

Vsako polnilo, bolje od dobrega proizvajalca. Vse je odvisno od vaših financ. Toda prvi sloj je vedno primer, in če je panel, to je beton, nato katerikoli konkreten kontakt, boljši od istega proizvajalca, po vlečenju, po ozadju ali barvi. Kot se imenuje lak, včasih omet. Pritrdimo z metodo "zamrzovanja", vnesite Google "namestitev svetilnikov" in poglejte v cev.

Ali moram ometati stene v hiši plošče

Ali moram ometati stene v novi stavbi?

Spletna stran IVD.ru je vodilni internetni projekt, namenjen vprašanju rekonstrukcije in notranje opreme stanovanjskih prostorov. Glavna vsebina spletnega mesta je arhiv revije "Ideje vašega doma" – ekskluzivni avtorski članki, visokokakovostne ilustracije, praktični nasveti in lekcije. Skupina strokovnjakov sodeluje pri projektu v tesnem sodelovanju s priznanimi oblikovalci, arhitekti in vodilnimi strokovnjaki za založnike.

Ali moram ometati stene v hiši plošče

Ali moram ometati stene?

Odgovor je da. Karkoli na stenskih ploščah na prvi pogled bi bilo videti gladko, še vedno obstajajo manjše pomanjkljivosti. Plošča plošče, to ni nič drugega kot oblikovani cement s kovinsko strukturo v notranjosti, ko se posuši, se izkaže, da oddane plošče. Zdaj mislite, da je idealna oblika, kjer se vlije cement? Seveda ne. Obstajajo vedno kamenčki, lahko nastanejo mehurčki, poškodbe pa se lahko pojavijo tudi pri namestitvi plošč. Toda to je polovica težav, celotna težava je v tem, da v vseh prostorih niso stene v celoti, to je ena plošča – ena stena, pogosto stene gredo, dve plošči sta povezani, vendar je ta spoj že zelo težko popraviti s samo ozadjem ali končnim kitom. Tam bo zagotovo treba omet.

Ali moram ometati stene v hiši plošče

Nasveti za popravilo v panelni hiši

Dober dan! Sem dejavno preučil forum, vendar sem se odločil, da bom šel naravnost v upanju, da bi dobili koristne odgovore na amaterska vprašanja. Torej, zelo kmalu začnemo prenovo v 1-sobnem stanovanju v panelu P44K (DSC) in zaradi omejenega proračuna se sprašuje, kaj je mogoče shraniti: