Ali moram ogreti ložo

Kako narediti 0 Comments
Ali moram ogreti ložo

Naj ogrejam ložo

Dekleta, v kakšnem času se je zgodilo? To ni balkon, ampak loža. 4 dele v ravni črti. Skupaj z namestitvijo, koliko ste izbrali in iz katerega profila? Delite pliz. In zdaj kličem podjetja za nekakšno cenovno spremembo. *** Tema je bila premaknjena s konference "SP: zbiranja"

Ali moram ogreti ložo

Zakaj ogrejete balkon ali ložo?

In res – zakaj topli balkon? Ljudje trimmed (in trim, vendar resnica je vse manj) njihovi clapboard balkoni in nič. Vse ustreza vsem, vse je v redu. Balkon – je balkon, kaj dobiš od njega? Majhna soba – zakaj bi vrt?

Ali moram ogreti ložo

10 napak, ko se lotite lože, kar morate vedeti

Neodvisna povezava in izolacija lože je cela zgodba z dodatno gradnjo, prefinjeno tehnologijo in morjem papirologije. In z nepredvidljivim rezultatom: se zgodi, da po celotnem delu izolirana stena izstopa iz pod zasteklitvijo, so ročaji oken previsoki in kondenzat kaplja od stropa. Povedali vam bomo, kako narediti ložo v celoti stanovanje in ne obžalujte!

Ali moram ogreti ložo

Zakaj moramo iz notranjosti izolirati ložo?

Na splošno sem imela balkon v zadnjem apartmaju, niti balkon, temveč ložo okrog celotnega apartmaja, izpraznila sem jo s steklenimi škatlami, in jo prekril s peno bloki, ga pobarvala z barvo in položil ploščice. Bilo je poletje, na splošno je bilo jeseni in zabava se je začela, kondenzat je bil v velikih količinah!!!! Na tleh vode skoraj ob polici!!!! Rezultat, vse razpokan in razcvetel in gobe so rasle!!!!!!!!!!! O plesni, jaz tiho (((
Balkon je bil vedno zaprt pozimi, na stenah in na tleh pa je bil led.
Razumel sem to lekcijo in se odločil narediti vse pametno v novem stanovanju))

Ali moram ogreti ložo

Ali moram izolirati ložo?

Vse pravice do gradiva, objavljenega na spletnem mestu, so zaščitene z avtorskimi in sorodnimi pravicami in jih ni mogoče reproducirati ali uporabljati na noben način brez pisnega dovoljenja imetnika avtorskih pravic in aktivno povezavo na domačo stran portala Eva.Ru (www.eva.ru). z uporabljenimi materiali.
Za vsebino promocijskih materialov izdaja ni odgovorna. Potrdilo o registraciji medija št. FS77-36354 z dne 22. maja 2009 v.3.4.212