Ali je zakonito obkrožiti lokalno območje

Namestitev 0 Comments
Ali je zakonito obkrožiti lokalno območje

Ali je ograja prostora na dvorišču stanovanja pravna?

Kupil sem stanovanje v novi stavbi z lastniškim deležem. Po končani izgradnji je razvijalec zaščitil celotno hišo z ograjo, postavil vrata ljudem, ki so mimo in drsali vrata za avtomobile. Zapustil je vrata za prehod in zaprl vrata za avtomobile in rekel, če želite voziti, kupite ključe za čip za 1200 r. ali ne bo šel. Na vprašanje, na kakšni podlagi so zaprli vrata, je odgovoril, da je bilo nekaj srečanj prebivalcev, na katerih so se odločili zapreti vrata. Nihče me ni obvestil o sestanku, bili so pred dejstvom. Dogovor o deležu ograje lokalnega območja ni bil obravnavan. Vprašanje: Ali so njegova dejanja pravna? Ali je proti požarni varnosti? Kaj naj storim, če ne kupim teh čipskih ključev?

Ali je zakonito obkrožiti lokalno območje

Glej tudi:

Pozdravljeni Podjetje, ki ima v prvem nadstropju stanovanjske stavbe, je postavilo ograjo okrog lokalnega območja s ključavnicami na vratih. Pass stanarji je nerealno. Povej mi, kako ravnati s takšnimi ukrepi podjetja? Katere zakonodaje se lahko zanesejo na predstavnike in najemnike podjetij? Kako bi morala biti ograja pravilno nameščena s pravnega vidika?

Ali je zakonito obkrožiti lokalno območje

Ali je namestitev ograje na dvorišču pravna?

Vprašanje je prišel od našega bralca: "Ali imajo vrata hiše pravico zapreti vrata, ki omejujejo prost prehod in povzročajo težave, če je treba v nujnih primerih hitro vstopiti v notranjost, na primer ogenj?"

Ali je zakonito obkrožiti lokalno območje

Vgradnja ograj v lokalno okolje

Želja, da živite v mirnem, prijetnem kraju, kjer ne morete skrbeti za varnost otrok, je naravna želja vsake osebe. Zato je razumljivost želje najemnikov prehodnih dvorišč, da se zaščitijo pred neskončnim tokom avtomobilov.

Ali je zakonito obkrožiti lokalno območje

Kaj narediti ograjo okoli dvorišča v hiši?

Tako je zemljišče v stanovanjski zgradbi. Vse na njej pripada tej hiši. To je navedeno v Land kodeksu Ruske federacije v 36. členu. Vendar pa dokument o lastništvu tega zemljišča ni zagotovljen. Ta ukrep omogoča lastnikom stanovanj in pisarn, da zaščitijo območje, opremijo otroške in športne razloge ter organizirajo parkiranje za avtomobile. Uporablja se po presoji lastnikov.